Çamlıdere köyleri doğalgaza kavuşuyor: Çalışmalar hızlanacak

Çamlıdere köyleri doğalgaza kavuşuyor: Çalışmalar hızlanacak

Çamlıdere’nin köylerinde süren ve planlanan doğalgaz çalışmaları hızlanıyor. Kısa bir süre içinde ilçedeki tüm köylerin doğalgaza kavuşması öngörülüyor.

Ankara’nın çevre ilçelerinden Çamlıdere’nin köylerinde süren ve planlanan doğalgaz çalışmaları hızlanıyor. Kısa bir süre içinde ilçedeki tüm köylerin doğalgaza kavuşması öngörülüyor.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Başkent Doğalgaz AŞ Genel Müdürü Asım Yüksel ile konuyu görüştü.

Görüşmede kırsal mahallelerde sürdürülen doğalgaz çalışmalarının daha sağlıklı ve hızlı ilerlemesi konusu masaya yatırıldı.

Çalışmaların hızlanmasını isteyen Başkan Ceylan üzerlerine düşen bir görev varsa, ivedilikle yapabileceklerini dile getirdi. Asım Yüksel ise Çamlıdere’nin tüm köylerini doğalgaza kavuşturmak istediklerini ancak alt yapı maliyetleri nedeniyle çalışmaların uzayabildiğini söyledi. Yüksel çalışmaları hızlandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

CEYLAN’DAN TEŞEKKÜR

Adem Ceylan görüşme sonrası yaptığı açıklamada “Sayın Asım Yüksel ve kıymetli ekibine iş birlikleri, nazik ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

cey.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.