Çankaya'da yardımlar Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda toplanıyor

Çankaya'da yardımlar Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda toplanıyor

Çankaya Belediyesi, deprem bölgelerine gönderilmek istenen yardımların Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda toplandığını bildirdi.

Çankaya Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından bölgeye gönderilmek istenen yardımların Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda toplandığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Şimdi birlik olma zamanı. Yardımlarınızı deprem bölgesine ulaştırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Destek olmak isteyen vatandaşların yardımlarının en hızlı şekilde Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'na beklendiği belirtilen açıklamada, "Spor salonu 24 saat açık olacaktır. Yardımlar bir TIR ile AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine ulaştırılacak. Deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmek isteyenler Zübeyde Hanım, Ümitköy, Nazım Hikmet, Bayraktar ve Esat Çankaya Evleri'ne de yardım malzemelerini bırakabilecekler." denildi.

İhtiyaç duyulan yardımlar arasında temel yaşam ihtiyaçları, gıda ve hijyen maddelerinin bulunduğu aktarılan açıklamada, kültür merkezlerinde bu hafta yapılması planlanan konser, tiyatro oyunu ve film gösterimi gibi etkinliklerin de iptal edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.