Çankaya’dan Bozbey’e destek: Gerçeklerle herkes yüzleşecek
Çankaya Belediye Başkanı Güner, Bursa BB Başkanı Mustafa Bozbey’in tutuklanarak görevinden uzaklaştırılmasıyla ilgili “Elbet bir gün millet iradesi tecelli edecek ve hem Hakkın hem de halkın vicdanında kabul gören gerçeklerle herkes yüzleşecek” dedi.
Ankara’da Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, partilisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in tutuklanarak görevinden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.
CHP’li Güner, yaptığı yazılı açıklamada “Ne yaşarsak yaşayalım elbet bir gün millet iradesi tecelli edecek ve hem Hakkın hem de halkın vicdanında kabul gören gerçeklerle herkes yüzleşecek” dedi.
GERÇEKLERLE HERKES YÜZLEŞECEK
Çankaya Belediye Başkanı’nın açıklaması şöyle:
“Bundan 2 yıl önce büyük başarıya imza atarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız seçilen Mustafa Bozbey de bugün tutuklanarak görevden uzaklaştırıldı.
Ne yaşarsak yaşayalım elbet bir gün millet iradesi tecelli edecek ve hem Hakkın hem de halkın vicdanında kabul gören gerçeklerle herkes yüzleşecek.
O güne kadar yılmak, vazgeçmek yok; kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!”
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.