Çankırı’da damat düğünde ateş açtı: 1 ölü

Çankırı’da damat düğünde ateş açtı: 1 ölü

Çankırı’da açık alanda yapılan düğünde damat ateş açtı. Gelinin kuzenine ve bir kişiye denk gelen kurşun sonucu olay yerine ekipler yönlendirildi. Olay sonucu kurşunun denk geldiği gelinin kuzeni vefat etti.

Çankırı’da köyde açık alanda düzenlenen düğünde havaya ateş açan damadın tabancasından çıkan kurşunların isabet ettiği gelinin kuzeni öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay nedeniyle düğün dağılırken damat Ü.D, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, merkeze bağlı Ağzıbüyük köyündeki düğünde meydana geldi. Köyde açık alanda düzenlenen düğünde davetlilerle oynayan damat Ü.D, iddiaya göre belinden çıkardığı tabanca ile ateş açtı. Damadın silahından çıkan kurşunların isabet ettiği eşinin kuzeni S.K. ile K.K., bir anda kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay nedeniyle düğün dağılırken, ihbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Çankırı Devlet Hastanesine götürülmek üzere ambulansla yola çıkarıldı. Yaralılardan S.K, ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Hastanede tedaviye alınan K.K'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.