Çankırılılar’dan 2018 temennisi

Çankırılılar’dan 2018 temennisi

Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, 18 olan Çankırı plakasından dolayı 2018 yılının kendileri için önemli olduğunu belirterek, yeni yılda Çankırılıların daha fazla çalışmaları ve seslerini daha gür duyurmaları gerektiğini söyledi.

Ankara’da faaliyet gösteren Çankırılı sivil toplum kuruluşları, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Yenimahalle’deki bir uygulamalı okulun konferans salonunda önceki Cuma günü düzenlenen etkinliğe birçok STK temsilcisi ve davetli katıldı.  Etkinlikte Ankara’da yaşayan Çankırılıların daha iyi temsil edilmesi noktasında beyin fırtınası yapıldı. STK temsilcileri söz alarak kendi görüşlerini beyan etti. Çankırıların Ankara’da güçlü olması için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

2018 ÇANKIRILILARIN YILI OLMALI

Birlik ve beraberlik gecesinde konuşan Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Çankırı’nın plakasının 18 olmasından dolayı girmeye hazırladığımız 2018 yılının kendileri için önemli olduğunu belirterek, yeni yılda Çankırılıların daha fazla çalışmaları ve daha etkin olmaları gerektiği çağrısında bulundu.  Can , 2018’in Çankırılılar yılı olması gerektiğini kaydetti. 

PROJELERE DESTEK SÖZÜ

Çankırı adına ve Çankırılılar’dan gelecek herhangi bir projeye destek sözü veren Genel Başkan Adem Can, “Kim bir proje getirirse başımızı eğip gövdemizi onun altına koyarız ve destekleriz. Bizim memleketimiz için hayırlı olacak her tür çalışmanın sonuna kadar arkasında olacağımızdan emin olun. İyi bir ekibimiz var, arkadaşlarımız yıllardır çalışıyor” dedi.

MİLLİLİK VURGUSU

Can şunları söyledi: “Herkes kabuğuna çekilirse sıkıntı baş gösteriyor ve milli meselelerde hemen toparlanamıyoruz. Biz federasyonu ilk kurduğumuzda Çankırı Caddesi’nde teröre hayır mitingi yaptık 50 küsur dernektik. Bizi o alan almadı.”

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.