Danimarka’da Fenerbahçe’yi soğuk çarptı!

Danimarka’da Fenerbahçe’yi soğuk çarptı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 5'inci haftasında deplasmanda Danimarka’nın Nordsjaelland takımına 6-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 5'inci haftasında deplasmanda Danimarka’nın Nordsjaelland takımına 6-1 mağlup oldu.

Bu sonuçla temsilcimiz H Grubu'ndaki ikinci mağlubiyetini alırken, Nordsjaelland ise üçüncü galibiyetini elde etti.

Right To Dream Park'ta oynanan maçta Nordsjaelland'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Lucas Hey, 25. dakikada Daniel Svensson, 55., 75. ve 85. dakikalarda Benjamin Nygren ile 66. dakikada ise Christian Rasmussen kaydetti. Temsilcimizin tek golü 43. dakikada Michy Batshuayi'den geldi.

5. hafta maçlarının ardından Nordsjaelland 10 puanla liderlik koltuğuna otururken, 9 puanda kalan Fenerbahçe ikinci sıraya geriledi.

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ

Nordsjaelland: Eriksson, Hey, Kian Hansen, Nagalo, Frese, Diomande, Tverskov, Svensson, Villadsen, Rasmussen, Schjelderup

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Yusuf Akçiçek, İsmail Yüksek, Oosterwolde, Crespo, Cengiz Ünder, Kent, Szymanski, Tadic, Batshuayi

MAÇTAN AYRINTILAR

1' İlk düdük çaldı ve maç başladı.

8' Bu şut kaleci için büyük bir tehdit oluşturmuyor. Mohammed Diomande (Nordsjaelland) tarafından çekilen şut rakip defans tarafından engellendi. Hem orta hakem hem de yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Nordsjaelland kornerden rakip kaleyi yoklamaya çalışacak.

17' Oliver Villadsen (Nordsjaelland) yakaladığı önemli pozisyonda seken topu ağlara gönderemiyor. Kaleci harika bir kurtarış yaparak oyuncunu vuruşunu çıkartıyor.

21' Miguel Crespo (Fenerbahçe) yaptığı faulle oyun kurallarına aykırı hareket ediyor. En azından hakem Jeremie Pignard bu görüşte. Nordsjaelland için serbest vuruş çalındı.

21' Lucas Boel Hey (Nordsjaelland) ceza sahası içerisinde soğukkanlılıkla pozisyonu bitirdi ve kaleciye şans tanımadı. 1-0

25' Daniel Svensson (Nordsjaelland) takım arkadaşının harika pasıyla pozisyona giriyor ve isabetli bir şutla sağ kale direğinin dibinden skoru değiştiriyor. 2-0

28' Michy Batshuayi (Fenerbahçe) yapılan ortada ceza sahasının içinde topla buluşuyor, ancak kötü bir vuruş yapıyor ve top üstten dışarı gidiyor.

42' Cengiz Ünder (Fenerbahçe) kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve ceza sahasında yerden kalenin ortasına doğru güzel bir vuruş yapacak kadar zamanı oluyor. Ancak kaleci Carljohan Eriksson oyuncunun niyetini önceden kestiriyor ve güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor.

44' Gol! Michy Batshuayi (Fenerbahçe) kendisine gönderilen isabetli pasta topla buluşuyor ve yerden bekletmeden yaptığı vuruşta top sağ direğin içinden ağlara gidiyor.

45' Sebastian Szymanski (Fenerbahçe) kaleciyi geçiyor ve takımı adına golü atıyor ama el nedeniyle gol VAR'dan dönüyor.

İlk yarı bitti.

47' Andreas Schjelderup (Nordsjaelland) defansın arasından gönderilen pası kontrol ediyor ve yakın mesafeden güzel bir vuruş yapıyor. Önü açık olan Dominik Livakovic sağ alt köşeye giden bu topu rahat bir kurtarışla çıkartıyor.

49' Christian Rasmussen (Nordsjaelland) önemli bir gol pozisyonu yakalıyor. Oyuncu yakaladığı boşlukta uzak mesafeden şansını deniyor ve yaptığı vuruşla topu kalenin ortasına doğru gönderiyor. Oyuncunun güzel vuruşunu kaleci Dominik Livakovic harika bir kurtarışla çıkartıyor!

55' Harika bir takım oyununun ardından süper bir gol! Benjamin Nygren (Nordsjaelland) kendisine gönderilen harika pasta topla buluşuyor ve gönderdiği harika şutla topu sağ direğin içinden ağlara gönderiyor. Kalecinin bu şuta yapacak hiçbir şeyi yok. 3-1

59' Fenerbahçe tarafından atılan gol sayılmıyor; video hakemle yapılan kontrolde ofsayt olduğu tespit edilen gol iptal edildi.

66' Gol! Andreas Schjelderup tarafından çekilen şut rakip oyuncudan sekiyor, ancak topla buluşan Christian Rasmussen (Nordsjaelland) ceza sahası içinde bir boşluk buluyor ve topu ağlara gönderiyor. Skor 4-1

75' Benjamin Nygren (Nordsjaelland) gösterdiği güzel bireysel çabayı ceza sahası içinden yaptığı harika vuruşla noktalıyor. Top sağ alt köşeye gidiyor ve kaleci Dominik Livakovic bu vuruşa hiçbir şey yapamıyor. Skor 5-1

84' Benjamin Nygren (Nordsjaelland) ceza sahası içinde harika bir pas alıyor ve kaleciyi geçiyor. Akıl dolu bir bitirici vuruş! 6-1

Maç sonucu: 6-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.