Carlo Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi

Carlo Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi

Arda Güler, Real Madrid'in Mallorca maçına ilk 11 başlayacağı iddia edilmesine rağmen yine süre alamadı. Taraftarın hayal kırıklığına uğradığı kararın ardından Carlo Ancelotti, Arda'dan maç sonu özür diledi.

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Real Madrid, deplasmanda Mallorca ile karşılaştı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City maçı nedeniyle hücumda büyük rotasyona giden Real Madrid, rakibine karşı zorlanmasına rağmen 1-0 kazandı.

ARDA'YA YİNE SÜRE VERMEDİ

Maç öncesinde teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i ilk 11'de başlatacağı iddia edilmişti. Taraftarların izlemek için merakla beklediği Arda Güler yine yedek kulübesinden çıkamadı. Hücumda büyük rotasyona giden ve 4 oyuncu değişikliği yapan Carlo Ancelotti, Arda Güler'e yine süre vermedi.

MAÇ SONU ÖZÜR DİLEDİ

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Defensa Central, Ancelotti'nin maç bitiminde Arda Güler'den özür dilediğini yazdı. Teknik çalıştırıcı sonucu koruma odaklı değişiklikler yaptığını açıkladı ve Güler'e "Senden özür dilemeyelim Arda. Eğer 2-0 yapsaydık oyuna girecektin ama oyun tehlikeli bir hal almaya başladı ve daha fazla değişiklik yapmak istemedim. Seni hayal kırıklığına uğratmak istemedim" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.