CEBECİ SPOR İDDİALI

CEBECİ SPOR İDDİALI

Başkent'in futbol kulüplerinden Cebeci Spor'un başarılı teknik direktörü Cengiz Paça, iddialı konuştu. Amatör takımlar arasında Cebeci Spor'un Ankara’da bir marka haline geldiğini söyleyen Paça, oyuncularına pek çok kulüpten talep olduğunu kaydetti.

Paça, “Bu hafta içerisinde internet sitemiz hizmete girecek. Cebeci Spor’un kendi ürünlerini yaptırıyoruz; atkı, bere, eldiven ve kupa bardak gibi. Ürünlerimiz ve sitemiz olduktan sonra Cebeci semtiyle kucaklaşacağız. Oradaki insanlara Cebeci Spor’u anlatacağız” dedi.

 

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

 

Habervaktim, amatör kulüplerin sesini duyurmaya devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz Cebeci Spor’un başarılı teknik direktörü ve eski Ankaragüçlü Cengiz Paça.

'U17 TAKIMIMIZ ANKARA ŞAMPİYONU OLDU'

1947’de kurulan Cebeci Spor’u geçen sene Aralık ayında devraldıklarını söyleyen Cebeci Spor’un başarılı teknik adamı Cengiz Paça, şöyle konuştu: “Resmiyette Başkanımız Levent Duygun fakat bizim en büyük finansörümüz ve onursal Başkanımız Tamer Açar. Kendisi bir sene önce Ankaragücü’nün Asbaşkanı idi. Ben de Ankaragücü’nden 6 sene çalışıp geldim. Amatör takımımız yoktu. İkinci amatörde takımımızı kurduk; takım şampiyon oldu, birinci amatöre çıktı. Yine geçen sene U17 takımımız Ankara şampiyonu oldu.  U16, U15 ve U14 ligi üçüncü tamamladı.”

'AMATÖR TAKIM 1. KÜMEDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR'

“Amatör takım, 1. kümede şampiyonluğa oynuyor, şu an 3. sırada” diyen Paça, “Ankara Şampiyonu  U17 takımımız Mart ayında  Türkiye Şampiyonası’nda Ankara’yı temsil edecek” dedi.

'OYUNCULARIMIZA PEK ÇOK KULÜPTEN TALEP VAR'

Cebeci Spor’un U14 takımının nağmağlup gol yemeden lider olduğunu ifade eden başarılı teknik adam Paça, “Amatör takımlar arasında Cebeci Spor Ankara’da bir marka haline geldi. Vizyonumuz geniş. Bu işlerde sağlam ve oturaklı gitmek lazım. En önemli şey burada alt yaş gruplarının iyi olmasıdır. Biz şu an ona çok büyük önem veriyoruz ve  bayağı da bir yol katettik küçük yaş gruplar içerisinde. Altyapılar anlamında şu an Ankara’da belki en öndeyiz diyebilirim, bu kadar kısa sürede. Bütün yaş gruplarındaki oyuncularımıza pek çok kulüpten talep var ama bizim buradaki ilk amacımız oyuncu satmak değil, biz bu kulübü bir yerlere getirmek için kendimiz transfer yapabiliyoruz” diye konuştu.

'CEBECİ SEMTİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ'

“Başkan Tamer Açar’ın sağ olsun çok büyük destekleri var, onun özverisi ve desteğiyle yürüyor burası” diyen Paça, sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Herhangi bir artı gelirimiz yok ama projelerimiz var: Bu hafta içerisinde internet sitemiz hizmete girecek. Cebeci Spor’un kendi ürünlerini yaptırıyoruz; atkı, bere, eldiven ve kupa bardak gibi. Böyle projelerimiz var İnşallah yakın zamanda hayata geçecektir. Ürünlerimiz ve sitemiz olduktan sonra Cebeci semtiyle kucaklaşacağız. Oradaki insanlara Cebeci Spor’u anlatacağız.”         

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.