Cem Yılmaz’dan şok sözler: Nihat Doğan…

Cem Yılmaz’dan şok sözler: Nihat Doğan…

Dün gerçekleştirilen bir ödül töreninde sahneye çıkan Cem Yılmaz izleyicileri kahkahaya boğdu. Yılın Şarkısı ödülünü sunarken söylediği söze ise; izleyiciler tarafından dakikalarca gülündü.

Dün gerçekleştirilen Power Müzik Ödülleri gecesinde ünlü akını vardı. Sanatın her alanından isimlerin bulunduğu gecede Cem Yılmaz yine esprileri ile ortalığı şenlendirdi. Yılın Şarkısı ödülünü sunduğu esnada ‘Antidepresan’ şarkısına söylediği sözler ise herkese kahkaha attırdı. Yılın Şarkısı Antidepresan olurken ödülü almaya Nihat Doğan’ı çağırınca herkes koptu.

NİHAT DOĞAN VE MABEL MATİZ’İ SAHNEYE DAVET EDİYORUM”

Cem Yılmaz ödül töreninde sahneye ödül vermek için çıktı. 'Yılın Şarkısı' ödülünü anons ederken yine espriyi patlatan Yılmaz izleyenleri kahkahaya boğdu. Onun bu halleri yıllar Altın Kelebek ödül törenlerindeki hallerini aratmadı.

Mabel Matiz’in Mert Demir’le düet yaptığı “Antidepresan” büyük beğeni toplamış, Nihat Doğan şarkıyı okumak istediğini açıklamıştı. Nihat Doğan'ın şarkıyı söyleme biçimi de uzun süre dalga konusu olup; sosyal medyada paylaşım ve izlenme rekorları kırmıştı.

Cem Yılmaz, Power Müzik Ödülleri'nde “Yılın Şarkısı”nı anons ederken ödül almaya hak kazanan şarkı 'Antidepresan'ı anons etti. Kendini tutamayan ünlü komedyen sahnede ödülü alması için "Nihat Doğan ve Mabel Matiz’i sahneye davet ediyorum" deyince herkes kahkahaya boğuldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.