Ceza'dan Sagopa’ya başsağlığı mesajı

Ceza'dan Sagopa’ya başsağlığı mesajı

Yıllar önce yaptıkları ortak çalışmalarla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Türk rapinin iki devi Sagopa Kajmer ve Ceza, yıllar sonra iletişime geçti. Ceza, Sagopa’ya başsağlığı dilerken, Sagopa da Ceza’ya yanıt verdi.

Türk rap müziğinin iki efsane ismi Ceza ve Sagopa Kajmer, yıllardır süren küslüklerini anne acısıyla sonlandırdılar. Yıllar önce yaptıkları ortak çalışmalarla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Türk rapinin iki devi Sagopa Kajmer ve Ceza, yıllar sonra iletişime geçti. Ceza, Sagopa’ya başsağlığı dilerken, Sagopa da Ceza’ya yanıt verdi.

SAGOPA KAJMER'İN ANNESİ VEFAT ETTİ

Sagopa Kajmer olarak tanınan Yunus Özyavuz, uzun süredir akciğer kanseri ile mücadele eden annesi Serpil Özyavuz'u 2 Haziran Cuma günü kaybetti. İki gündür yoğun bakımda tedavi gören Özyavuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

sagopa-ceza-2.jpg

CEZA'DAN BAŞSAĞLIĞI VE BARIŞ MESAJI

Bu acı haberin ardından Ceza, yıllardır görüşmediği Sagopa Kajmer'e taziye mesajı göndererek barış eli uzattı. 47 yaşındaki Ceza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Başın sağ olsun, çok ağır bir acı... Sana ve ailene sabır diliyorum. Rahmetle Serpil Özyavuz" ifadelerini kullandı.

SAGOPA KAJMER CEZA'YA KARŞILIK VERDİ

Sagopa Kajmer de Ceza'nın bu anlamlı mesajına kayıtsız kalmadı ve "Çok teşekkürler Ceza. Ölüm gününde düşmanlıklar ölür ve acılar paylaşılır" sözleriyle karşılık verdi.

sagopa-ceza-3.jpg

DOSTLUK YENİDEN ÇİÇEK AÇTI

Sagopa Kajmer'in annesinin vefatı, iki rapçının yıllardır süren küslüklerine son verdi. Bu anlamlı barış, Türk rap müzik camiasında da büyük sevinçle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum