Çiçekler Solmasın!

Çiçekler Solmasın!

Dikmen'de alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yol açtığı öne sürülen kazada hayatını kaybeden Gözde Çiçek'in ailesi ve arkadaşları, kaza yerine karanfil bıraktı.

Dikmen'de geçen hafta alkollü olduğu öne sürülen sürücünün yol açtığı iddia edilen trafik kazasında hayatını kaybeden Gözde Çiçek'in ailesi ve arkadaşları, kaza yerine karanfil bırakarak eylem yaptı.

'ALKOLLÜ ARAÇ KULLANILMASIN'

Kazanın meydana geldiği Dikmen-Konya yolu kavşağında bir araya gelen Çiçek'in arkadaşları, alkollü araç kullanımına verilen cezaların yetersizliğine dikkati çekmek için "alkollü araç kullanılmasın, çiçekler solmasın" yazılı pankart açtı. Kaza yerine karanfil bırakan Çiçek'in arkadaşlarından Pelin Şenay, alkollü araç kullanımının önüne geçilmesi ve ölümlerin yaşanmaması için yasaların daha caydırıcı olması gerektiğini söyledi.

Konya-Ankara karayolunun Dikmen kavşağı mevkisinde 9 Nisan'da alkollü olduğu öne sürülen sürücünün kullandığı 06 ZBM 63 plakalı panelvan ile Gözde Çiçek yönetimindeki 06 BL 6993 plakalı otomobil çarpışmış, ağır yaralanan Çiçek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.