Cimbom'a Hırvat Maestro

Cimbom'a Hırvat Maestro

10 numaraya takviye planlayan Galatasaray, Rijeka’nın Hırvat yıldızı Niko Jankovic’i gözüne kestirdi. Scout ekiplerinin önerdiği yıldıza Okan Buruk’un da onay verdiği ve gelecek sezon hamle yapılabileceği belirlendi.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Galatasaray, önemli yıldızları listesine aldı. Teknik direktör Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden Cimbom'da genç oyunculara ayrı bir önem veriliyor. Hakim Ziyech'ten yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar, gözünü 10 numara bölgesine çevirdi. Takvim'in haberine göre; Transferde düğmeye basan yönetim, Hırvat ekibi Rijeka'dan Niko Jankovic'i listesine ekledi.

SCOUT EKİBİ ÖNERİYİ YAPTI

Avrupa'nın dört bir yanını inceleyen ve G.Saray'ın scout ekipleri, 22 yaşındaki Hırvat oyuncuyu detaylıca araştırdı. Daha sonra Niko Jankovic'in Okan Buruk'a da sunulduğu ve teknik heyetin de genç yıldız için pozitif dönüş yaptığı öğrenildi. Scoutlar ve teknik heyetin ortak kararıyla yönetime de transfer için olumlu bir rapor gittiği ve gelecek sezon için Jankovic için hamle olabileceği öğrenildi.

17 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

10 numara, sol açık ve ihtiyaca göre ön libero da oynayabilen 1.86 boyundaki futbolcu, bu sezon toplamda 32 maçta 10 gol, 7 asist üretti. 2026'ya kadar kontratı olan yıldıza 3 milyon Euro değer biçiliyor. Niko Jankovic, Hırvatistan U21 Takımı'nın formasını giyiyor. Oyuncu, gelecek vadeden isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.