Cimbom’da transfer altüst oldu: İtalya haberi taraftarı üzdü
Galatasaray’ın Hakan Çalhanoğlu için İtalya’da temas kurduğu iddiaları gündemi salladı. İtalyan basını transfer söylentilerine netlik kazandırdı. Inter cephesinin tavrı, görüşme iddiaları ve perde arkasındaki gerçekler netleşti.
Galatasaray’da ara transfer dönemi için çalışmalar hız kazanırken, yönetimin İtalya çıkarması büyük yankı uyandırdı. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu’nun transfer görüşmeleri için Milano’ya gitmesi, gözleri Serie A’da forma giyen yıldız isimlere çevirdi.
İTALYAN BASINI NOKTAYI KOYDU
Adı yeniden Galatasaray ile anılan Hakan Çalhanoğlu’nun sarı-kırmızılı kulübe transfer olacağı yönündeki iddialar İtalya’da geniş yer buldu. Ancak güvenilir gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre Galatasaray ile Inter arasında milli futbolcu için planlanmış herhangi bir görüşme bulunmuyor.
Haberde, Hakan Çalhanoğlu’nun Inter Teknik Direktörü Cristian Chivu’nun vazgeçilmez isimlerinden biri olduğu vurgulandı. İtalyan devinin yıldız oyuncuyu kesinlikle satmayı düşünmediği ve bu nedenle Galatasaray’ın resmi bir girişimde bulunmadığı aktarıldı.
Bu sezon Inter formasıyla 22 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 8 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olan milli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.