Çok konuşuluyordu: Karagümrük maçının kahramanı oldu

Çok konuşuluyordu: Karagümrük maçının kahramanı oldu

Son zamanlarda Fenerbahçe'de eleştirilerin odağı olan Livakovic Karagümrük maçında yaptığı kurtarışlarla gönüllerde taht kurdu.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Fenerbahçe'de galibiyetin gollerini Edin Dzeko ve Michy Batshuayi atmıştı. 1-0 geriye düştüğü maçın ikinci yarısında daha etkin oynayan ve skorları bulan Fenerbahçe'de maçın kahramanlarından biri de Livakovic oldu.

ÇOK TARTIŞILMAYA BAŞLANMIŞTI

Livakovic'in olaylı Trabzonspor mücadelesinin ardından çok fazla etkilendiğini ve yıl sonu gitmek istediğini hocaya aktardığı konuşulmuştu. Adana Demirspor mücadelesinde yedek kulübesine çekilen Livakovic, Avrupa mücadelesinde Olympiakos karşısındaki performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Karagümrük maçında yaptığı net gol kurtarışlarıyla taraftarın tekrar beğenisini kazanan Livakovic perşembe günü oynanacak olan Olympiakos maçında da güven verecek. Yaptığı kurtarışlarla herkesin beğenisini kazanan Livakovic Spor yorumcularından övgüler toplarken, "İlk kez bir maçta güven verdi" dedirtti.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.