Çöp poşetiyle yüzünü saklayıp çay ocağını yaktı
Kırıkkale'de, tanınmamak için sıra dışı bir yönteme başvuran şahıs, bir çay ocağını kundakladı. Yenidoğan Mahallesi'ndeki 609. Sokak'ta bulunan işletmede gece saatlerinde çıkan yangın, bölgeyi hareketlendirdi.
İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan Kırıkkale İtfaiyesi ekipleri, alevlerin çevre dükkanlara sıçramasını son anda engelledi. Büyük maddi hasarın meydana geldiği iş yerinde inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini detaylıca inceledi. Görüntülerde, şüphelinin yakalanmamak için yüzünü ve vücudunu çöp poşetiyle gizleyerek iş yerine yaklaştığı ve ardından ateşe verdiği net bir şekilde görüldü.
Teknik ve fiziki takip sonucu şüphelinin A.Ö. olduğunu tespit eden emniyet güçleri, düzenledikleri başarılı operasyonla şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen A.Ö. hakkında kundaklama suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.