Çöplüğe DÖNMÜŞ

Çöplüğe DÖNMÜŞ

Mamak Sultan Caddesi etrafındaki yüzlerce dönüm arazi adeta çöplüğe dönmüş vaziyette. Toptancı marketlerin çevresinde bulunan boş arazide dikkat çeken içki şişeleri vatandaşları tedirgin ediyor. 

Başkent’in Mamak İlçesine bağlı Nata Vega AVM yakınlarındaki Sultan Caddesi’nin çevresinde yüzlerce dönüm boş arazi bulunuyor. Çevresinde toptancı marketlerin bulunduğu geniş düzlük araziler son dönemde vatandaşları rahatsız ediyor. Burada görülen geniş araziler adeta çöplüğü andırıyor.

Yüzlerce dönümlük alanda göze çarpan poşet, plastik ve cam şeklindeki atık maddeler görenleri şaşkına çeviriyor. Bakımsız bir halde bulunan geniş düzlük vatandaşları ürkütüyor. Etrafta göze çarpan içki şişeleri buranın alkolik kişilerin mekanlarından birine döndüğünü işaret ediyor. 

VATANDAŞLAR TEDİRGİN

Mamak Sultan Caddesi çevresindeki geniş arazi son günlerde çöplüğü andırıyor. Çeşitli atık maddelerin atıldığı yüzlerce dönüm arazi Başkent’e yakışmayan görüntülere sahne oluyor. Nata Vega ve büyük toptancı marketlerin yakınında bulunan boş araziler içkicilerin mekanına dönmüş durumda. Arabalarıyla gelen bazı gruplar burayı alkol alabilecekleri mekan olarak görüyor.

Habervaktim muhabirleri olarak şahit olduğumuz görüntüler bunu kanıtlıyor. Boş araziye arabasını çekmiş bir grup burada alkol kullanıyor. Daha sonra boş şişeleri etrafa atarak buradan uzaklaşıyorlar. Bu durum neticesinde yüzlerce dönümlük boş arazi çöplüğe dönüyor.

Çevrede bulunan bazı işletmeler buranın güvensiz olduğunu ve ne idiği belirsiz kişilerin mekanına döndüğünü söylüyorlar. Gelişime açık olan bir mahallede böylesine çirkin görüntüleri görmek istemeyen vatandaşlar tedirginliklerini dile getiriyor. Bir an evvel gerekli tedbirlerin alınıp buranın çöplük olmaktan kurtarılması yönünde isteklerini belirtiyorlar. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.