Çözüm bekleniyor 

Çözüm bekleniyor 

Başkent'te meydana gelen sağanak yağışlar birçok noktada hayatı olumsuz etkiledi. Keçiören ilçesi Dutluk kavşağında biriken yağmur suları burayı göle çevirdi. Her yağışta aynısı oluyor diyen vatandaşlar altyapı sorunu nedeniyle sitem etti.

Başkent’te günlerce devam eden sağanak yağış kenti olumsuz etkiledi. Sağanak yağışın etkili olduğu yüksek kesimlerdeki alt geçit, metro ve bazı mağazaları su bastı. Göle dönen yollarda araç trafiğinde yavaşlamalar meydana geldi.  Sağanak yağış, birçok ana caddede zor anlar yaşanmasına sebep oldu.

Keçiören Dutluk kavşağı çevresine göre alçakta kalan bir konuda yer alıyor. Bu nedenle yağışlı günlerde yağmur suları buraya doğru akıyor. Buradaki alt yapının yetersiz olması hayatı olumsuz etkiliyor. Dutluk göbekte biriken yağmur suları burayı adeta büyük bir havuza çeviriyor. Trafikteki araçlar suya batarken yayalar da büyük güçlük yaşıyor. Son günlerde görülen sağanak yağışlar nedeniyle Dutluk kavşağında vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çevrede sakinleri yıllardır bu şekilde göle dönen kavşak için gerekli altyapı çalışmalarının yapılmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.    

ÖNLEMLER ALINSIN 

Başkent'te etkili olan sağanak yağışlar birçok caddede zor anlar yaşanmasına neden oldu. Keçiören'de başta Etlik'te bazı sokak ve caddeler olmak üzere bazı bölgelerde yollar göle döndü. Suların birikmesiyle adeta havuza dönen manzaralardan bir tanesi de Keçiören Dutluk kavşağında görüldü. Burası her yağmur yağdığında göle dönüyor diyen çevre halkı altyapı yetersizliğinden dolayı şikayetçi. Yıllardır yağmur sonrası çeşitli mağduriyetlerin yaşandığını ifade eden vatandaşlar gerekli önlemlerin bir an evvel alınmasını istiyor.  

HAKAN ŞAHIN - HABERVAKTIM    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.