Çubuk Belediyesi’nde öğretmenler sertifikalarını aldı

Çubuk Belediyesi’nde öğretmenler sertifikalarını aldı

Çubuk Belediyesi Aile Destek Merkezi Meslek Edindirme Kursları’na katılan 34 kadın kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Çubuk Aile Destek Merkezi’nin bahçesindeki törende konuşan Kaymakam Adem Keleş, kurslara katılan kadınların meslek sahibi olarak hayata hazırlandığını ve gelir elde ederek aile bütçelerine katkı sağladıklarını söyledi.

MERKEZİMİZ 5’İNCİ YILINI DOLDURDU

Kursiyer kadınların her birinin başarı hikayeleri oluşturduğunu dile getiren Keleş, “Merkezimiz bugün 5’inci yılını dolduruyor. Bu güne kadar 600’e yakın kursiyerimiz sertifika aldı. Aile Destek Merkezi çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Burada kursiyerlerimiz sadece bir meslek edinmiyor aynı zamanda sosyalleşiyor, psikolojik destek ve aile hayatı konusunda eğitimler alıyor” diye konuştu.

ara.jpg

YETENEKLER KURSLARDA ORTAYA ÇIKTI

Belediye Başkanı Baki Demirbaş da kadınların yeteneklerini bu kursta ortaya çıkardıklarını belirterek, “Burası aynı zamanda istihdama büyük katkı sağlıyor. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Elimizden gelen tüm imkanlarımızla kursiyerlere destek olacağız” ifadelerini kullandı. Daha önce kursiyer olan ve daha sonra azmiyle merkezde usta öğreticiliğe yükselen Filiz Kaynamazoğlu da ADEM çalışanlarından teşekkür etti. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Törenin sonunda davetliler kurslarda üretilen ürünlerden açılan sergisi gezildi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.