Çubuk Belediyesi’nden şehit ailelerine iftar yemeği

Çubuk Belediyesi’nden şehit ailelerine iftar yemeği

Çubuk Belediyesi, ilçede bulunan düğün salonunda gaziler, şehit aileleri ve engelliler için iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

Çubuk Belediyesi, ilçede bulunan düğün salonunda gaziler, şehit aileleri ve engelliler için iftar yemeği organizasyonu düzenledi.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından iftar yapıldı. Kaymakam Keleş, burada yaptığı konuşmada, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

ara-005.jpg

HER ŞEY ŞEHİT VE GAZİLER SAYESİNDE

Bu topraklarda güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşanıyorsa bunun şehit ve gazilerin sayesinde olduğunu vurgulayan Keleş, "Tüm şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi sevgiyle, saygıyla, hürmetle kucaklıyorum. Annelerimizin ellerinden öpüyorum. Şehitlerimizin vesilesiyle bu topraklarda bağımsız ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Şehitlerimizin anılarını gelecek nesillere aktarmak bizim en büyük vazifelerimizden biridir" dedi. Belediye Başkanı Demirbaş ise şehit yakınları ve gazilerle ramazan ayında aynı sofrada bulunmaktan mutlu olduklarını belirtti.

ara2-001.jpg

7 BİN DEPREMZEDE MİSAFİR EDİLİYOR

Ramazan süresince ilçede yapacakları çalışmaları anlatan Demirbaş, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri aşacağız. İlçemizde 7 bine yakın depremzede vatandaşımızı misafir ediyoruz. Dün de onlarla birlikteydik. İnşallah bu ramazan yardımlaşmanın en güzel örneklerini tüm ilçe halkımızla birlikte göstereceğiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Keleş ve Demirbaş, misafirlerle sohbet etti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.