Çubuk’ta Terör Mağdurları Derneği’ne anlamlı ziyaret
Çubuk’un tanınmış esnaflarından Selim Özdemir, Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ni ziyaret etti. Çalışmalarından dolayı Başkan Zeki Avan’a teşekkür eden Çubuk esnafına Türk Bayrağı, pano ve teşekkür belgesi hediye edildi.
Ankara Çubuk’ta Terör Mağdurları Derneği’ne esnaftan anlamlı bir destek ziyareti gerçekleşti.
Çubuk’un tanınmış esnaflarından Selim Özdemir, Çubuk Terör Mağdurları Derneği’ni ziyaret etti. Esnaf Selim Özdemir’i, Dernek Başkanı Zeki Avan ile şehit babası Ahmet Şahin ağırladı.
ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUZ
Çubuk esnafı ziyarette, Terör Mağdurları Derneği’nin duruşu ve çalışmalarından memnuniyetle söz ederek, Başkan Zeki Avan’a teşekkürlerini sundu. Esnaf “Çubuk İlçe Terör Mağdurları Derneğinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip edip, takdir ediyoruz. Cennet vatanımız için canları feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyorum. Bu dernek Şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet eden, bizler de sahip çıkmamız gerekiyor. Biraz faydalı olduysak ne mutlu bize” dedi.
ZEKİ AVAN: HER ŞEY PARA DEĞİL
Dernek Başkanı Zeki Avan ise, “İlçemiz esnaflarından Selim Özdemir beyin derneğimizi ziyaret edip, maddi ve manevi destek vermesinden çok teşekkür ediyoruz. Bazı insanların tabelası ve binasının büyük olması önemli değil, kalbi ve yüreğinin büyük olması, selam alıp, selam vermesi yeterlidir. Her şey maddi ölçü değil, gönüllerde yer almaktır. Bu nedenle Selim Özdemir kardeşimiz çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Selim Özdemir’e Türk Bayrağı, pano ve teşekkür belgesi hediye edildi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.