Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerin memleketinde oyunu yükseltti

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerin memleketinde oyunu yükseltti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci tur seçiminden de zaferle ayrıldı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi parti liderlerinin de memleketlerinde oylarını artırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sandıktan çıkan isim oldu. Resmi olmayan verilere göre; Cumhur İttifakı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan, bununla da kalmayıp hem kendi ittifakındaki hem de rakip ittifaklarda bulunan siyasi parti liderlerinin memleketlerinde de oylarını artırdı.

haber1-001.jpg

RİZE’YE ÖZEL ÇALIŞMA

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turu sonrası memleketi Rize için özel çalışma yapılması talimatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de oyları 72,7'den 75,8'e yükseltti.

haber2-001.jpg

RAKİPLERİNİN MEMLEKETİNDE OYU YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci turda kendisini destekleyen ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın memleketi Iğdır'da oylarını 25,2'den yüzde 33'e çıkarırken, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de yüzde 16,2'den 17,7'ye, yükseltti.

Ayrıca Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de de Cumhurbaşkanı Erdoğan, oylarını yüzde 62,3'den 66,1'e yükseltti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.