Derbide VAR hakemi belli oldu
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig 4. hafta karşılaşmasında görev yapacak VAR hakemi açıklandı. MHK’nin duyurusuna göre VAR koltuğunda Tomasz Kwiatkowski, AVAR görevinde ise Murat Altan bulunacak.
Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Chobani Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. İki takımın karşılaşmasında görev alacak hakem kadrosu da netleşti.
Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada, derbinin Video Yardımcı Hakeminin Tomasz Kwiatkowski olduğu bildirildi. Kwiatkowski, karşılaşma sırasında hakem Halil Umut Meler ve saha ekibiyle VAR sistemi üzerinden iletişim kuracak.
AVAR GÖREVİNDE MURAT ALTAN
Derbide Kwiatkowski’ye AVAR olarak Murat Altan eşlik edecek. Karşılaşmanın saha hakemliğini ise Halil Umut Meler üstlenecek. Meler’in yardımcılıklarını Çağlar Uyarcan ile Bora Özkara yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Batuhan Kolak görev alacak. Hakem kadrosunun açıklanmasıyla birlikte Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının saha ve VAR organizasyonundaki görev dağılımı da kesinleşmiş oldu.
DERBİ SAAT 20.00’DE
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki mücadele Chobani Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak. Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Tomasz Kwiatkowski ise VAR hakemi olarak görev yapacak.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.