Derbinin VAR hakemi Mertens’in “Kanka”sı çıktı

Derbinin VAR hakemi Mertens’in “Kanka”sı çıktı

Süper Lig’in 37. haftasında, belki de şampiyonu belirleyecek Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının VAR’ına hakem Fabio Maresca atanırken, İtalyan ismin bir zamanlar Napoli’de forma giyen Mertens’in arkadaşı olduğu iddia edildi.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında şampiyonluk yolunda kıran kırana mücadele veren Galatasaray ve Fenerbahçe, Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Liderliği son haftaya kadar taşıyan Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında galibiyet ve beraberlik alması sonucunda 24. şampiyonluğuna ulaşacak. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan zorlu maçı, Arda Kardeşler yönetecek. VAR’da ise İtalyan hakem Fabio Maresca görev alacak.

mertens-7.jpg

SKANDAL İDDİA

2023/24 sezonu başından beri Türkiye Futbol Federasyonu ile sorun yaşayan iki kulübün zorlu mücadelesine TFF, skandal bir karar verdi. İtalyan hakem Fabio Maresca’nın sıkı bir Napoli taraftarı olduğu ve bir dönem Napoli’de forma giyen Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Dries Mertens’in arkadaşı olduğu iddia edildi.

11111111.jpg

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

TFF’nin VAR hakemi kararı, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. X’e düşen bir görüntüde İtalyan hakemin, Napoli takımını profil fotoğrafı yaptığı ve o fotoğrafta Mertens’in de bulunduğu ortaya çıktı.

22222222.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.