Dev derbi öncesi Fenerbahçe’ye 4 kötü haber birden

Dev derbi öncesi Fenerbahçe’ye 4 kötü haber birden

Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak, belki de 2023/24 sezon şampiyonunun belli olacağı Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesi, Sarı-lacivertlilere 4 kötü haber birden geldi. İşte detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında sezonun şampiyonluk yolunda kıran kırana mücadele veren Galatasaray ve Fenerbahçe, bugün saat 19.00’da Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Dev derbiyi ise sezonun ilk mücadelesinde olduğu gibi Arda Kardeşler yönetecek.

ultraaslan.jpg

BİLETLER TÜKENDİ; KARABORSA’DA BİR EV PARASI

Zorlu sezonun belki de şampiyonun belirleneceği maçta Galatasaray ve deplasman biletleri tükenmiş durumda. Kapalı gişe oynanacak maçta Sarı-kırmızılı taraftarlar bilet bulamazken, bu durumu fırsata çevirmek isteyen bazı kişiler bilet fiyatlarını 750 bin liraya kadar çıkarmış durumda.

fb-antrenman.jpg

FENER’E DERBİ ÖNCESİ 4 KÖTÜ HABER

Sarı-lacivertlilerde derbi öncesi hazırlıklar tamamlandı. Teknik adam İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürülen antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdirdi. Antrenman sonrası tesislerde kampa giren Kanarya, derbiye 4 önemli futbolcusundan yoksun çıkacak.

İşte o futbolcular:

cengiz-under.jpg

Cengiz Ünder

serdar-aziz.jpg

Serdar Aziz

irfan-can-kahveci.jpg

İrfan Can Kahveci

ismail-yuksek.jpg

İsmail Yüksek

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.