Dev hesaplaşma başlıyor: Muhtemel 11’ler

Dev hesaplaşma başlıyor: Muhtemel 11’ler

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 11. haftasında Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak. İki takımın muhtemel 11’leri netleşirken, Sergen Yalçın ve Domenico Tedesco’nun tercihleri büyük merak konusu. Gözler golcülerde, atmosfer gerilim yüklü.


Ligde çıkış arayan Beşiktaş, evinde kazanarak yeniden ivme yakalamak isterken, Fenerbahçe deplasmanda galip gelip serisini sürdürmeyi hedefliyor. 2 Kasım Pazar gecesi oynanacak dev maç, sezonun en kritik virajlarından biri olarak görülüyor.

REKABETTE 362. RANDEVU

İki takım, tarihlerindeki 361 maçta karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 135, Beşiktaş 129 kez kazanırken 97 mücadele beraberlikle tamamlandı. Süper Lig özelinde ise 138 maçta Fenerbahçe 49, Beşiktaş 44 galibiyet aldı.

KART SINIRINDAKİ İSİMLER

Beşiktaş’ta Felix Uduokhai ve Emirhan Topçu; Fenerbahçe’de İsmail Yüksek ve Oosterwolde kart sınırında. Bu oyuncular uyarı alırsa gelecek hafta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Gökhan, Djalo, Emirhan, Rıdvan, Ndidi, Orkun, Cengiz, Rafa Silva, Toure, Abraham

FENERBAHÇE: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, İsmail, Alvarez, Asensio, Kerem, Nene, En-Nesyri

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.