Devlet Bahçeli: İmralı’ya ben giderim deyip izin istedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı’ya gidilerek teröristbaşı Öcalan ile görüşülmesi ısrarında şok bir adım daha atarak “Gerekirse 3 arkadaşımı yanıma alıp ben giderim” dedi ve milletvekillerinden izin istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun İmralı’ya giderek teröristbaşı Öcalan ile görüşmesi ısrarında şok bir adım daha atarak “Gerekirse 3 arkadaşımı yanıma alıp ben giderim” dedi ve milletvekillerinden izin istedi.

Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Kimse İmralı ziyaretine yanaşmazsa,herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, açık açık söylüyorum:Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, yüz yüze gelmekten imtina etmem!” ifadelerini kullandı.

İMRALI’YA GİTMEME İZİN VERİYOR MUSUNUZ?

MHP lideri ardından, salondaki milletvekillerine “İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz” diye sordu. Devlet Bahçeli şöyle konuştu:

"Şimdi şu yüce milletimizin önemli fertleri olan milletvekili arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, burayı şereflendiren dava insanlarımıza sesleniyorum. İmralı’ya gitmeme izin veriyor musunuz? (Milletvekilleri alkışladı) İşte milletin özü burada, işte milletin öz kararı da budur diye sesleniyorum…"

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.