Doğayla iç içe yeni kaçış noktası: BAKAP kampçıların gözdesi oldu

Doğayla iç içe yeni kaçış noktası: BAKAP kampçıların gözdesi oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ATA Çiftliği’nde hayata geçirdiği BAKAP Karavan ve Çadır Kamp Alanı, konforlu altyapısı ve güvenli yapısıyla kamp tutkunlarının yeni adresi haline geldi. Alan, özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğayla uyumlu ve güvenli yaşam alanları oluşturma hedefi doğrultusunda projelerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü olma özelliğini taşıyan ATA Çiftliği’nde (BAKAP) hizmete açılan Karavan ve Çadır Kamp Alanı, açıldığı günden bu yana karavancıların uğrak noktası oldu.

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET, KONFORLU KAMP DENEYİMİ

BAKAP Karavan ve Çadır Kamp Alanı’nda her biri yaklaşık 250 metrekarelik 28 ayrı karavan parseli bulunuyor. Parsellerde temiz su hattı, elektrik bağlantısı, gri su atık noktası ve evye yer alırken; kadın, erkek ve engelli kullanımına uygun duş ve tuvaletlerde 24 saat sıcak su hizmeti sunuluyor. Alanın temizlik ve güvenliği ise gün boyu ekipler tarafından sağlanıyor.

HAFTA SONLARI TAM DOLULUK

Kamp alanının sorumlusu Kadir Kuru, açılışın ardından yoğun taleple karşılaştıklarını belirterek, alanın özellikle hafta sonları tamamen dolduğunu ve karavancıların beklentilerine göre hizmetleri sürekli geliştirdiklerini söyledi.

KADIN KARAVANCILARDAN GÜVENLİK VURGUSU

BAKAP’ı sık kullanan karavancılardan Avukat Sedef Sabuncu, alanın özellikle güvenlik ve hijyen açısından öne çıktığını belirterek, “Burada hem kendimizi hem de eşyalarımızı güvende hissediyoruz. Kendi parselimizin olması ve düzenli denetimler bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

AİLE ORTAMI, ESKİ KOMŞULUKLAR

Yedi yıldır karavancılık yapan Şenol Ceyhan ise BAKAP’ın kısa sürede vazgeçilmezleri arasına girdiğini belirterek, alanın aile ortamı sunduğunu, çocukların güvenle vakit geçirebildiğini ve eski komşuluk kültürünü yaşattığını dile getirdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.