Dries Mertens rekor peşinde

Dries Mertens rekor peşinde

Galatasaray'da Mertens, 2023/2024 sezonunda performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Tecrübeli futbolcu, Konya deplasmanında forma giymesi durumunda bir sezonda en çok maça çıkma rekorunu tazeleyecek. İşte, detaylar...

Galatasaray'da Belçikalı oyuncu Dries Mertens, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Mertens, Konya deplasmanında forma giymesi durumunda bir sezonda en çok maça çıkma rekorunu tekrarlayacak.

mertens-3.jpg

PERFORMANSIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Galatasaray'da sezon boyunca etkileyici bir performans sergileyen Dries Mertens, sarı kırmızılıların şampiyonluk mücadelesine önemli katkı sağlıyor. Tecrübeli futbolcu, takımının tüm kulvarlarda oynadığı 55 maçın 50'sinde forma giyerek dikkat çekici bir istikrar gösterdi. Bu süreçte 12 gol atan Mertens, ayrıca 15 asist yaparak takımına 27 gole doğrudan katkı sağladı.

mertens-5.jpg

REKORUNU TAZELEYECEK

Dries Mertens, Tümosan Konyaspor karşısında forma giymesinin ardından bu sezon 51. maçına çıkacak. Böylece, Belçikalı futbolcu kariyerinde bir sezonda en çok karşılaşmada görev alma rekorunu tekrarlamış olacak. Mertens daha önce 2014-2015 sezonunda Napoli'de 51 maçta sahada yer almıştı.

mertens-7.jpg

YOLA DEVAM KARARI

Şampiyonluğa odaklanan Galatasaray yönetimi, Tümosan Konyaspor maçının ardından Dries Mertens'in sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı almayı planlıyor. Belçikalı futbolcu, Galatasaray forması altında gösterdiği performansla kulübün gelecek sezonki hedeflerinde önemli bir rol oynamaya devam edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.