Dünyaca ünlü yıldız Mertens'in yerine geliyor

Dünyaca ünlü yıldız Mertens'in yerine geliyor

Galatasaray, gelecek sezon için kadro güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, dünya çapında bir ismi kadroya katma hedefinde. Buna göre; Cimbom, Real Betis'in Fransız yıldızı için adım atıyor. İşte, detaylar...

Galatasaray yönetimi, 10 numara pozisyonunda Real Betis forması giyen Nabil Fekir'i kadroya katmak için girişimlerde bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, Fekir'in menajeriyle temaslara başladı ve olumlu yanıtlar aldığı belirtiliyor.

Fekir

Fekir'in Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı, Galatasaray'ın da bu transfer için ciddi adımlar attığı ifade ediliyor. 10 numara pozisyonunda Mertens'in ayrılığı sonrası boşluğu doldurmayı hedefleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da Fekir'in transferine onay verdiği öğrenildi.

Fekir

Fransız yıldız, kariyerinin önemli bölümünü Lyon'da geçirdi ve burada etkileyici bir performans sergiledi. Real Betis'e transfer olduktan sonra da İspanyol ekibinde önemli bir oyuncu haline geldi.

Fekir

Transfermarkt piyasa değeri açısından geçmişte 70 milyon euro'ya kadar yükselen Fekir'in şu anki değeri 12 milyon euro olsa da Galatasaray'ın bu transfer için şartları zorlaması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.