Dusan Tadic’ten Beşiktaş’a gözdağı: “Gözlerimin rengi değişir”

Dusan Tadic’ten Beşiktaş’a gözdağı: “Gözlerimin rengi değişir”

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Dusan Tadic Beşiktaş derbisiyle ilgili konuştu. Derbilerde başka birine dönüştüğünü belirten Tadic kendisine bir arkadaşının, ‘Derbilerde gözlerinin rengi değişiyor' dediğini belirtti.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine sayılı günler kaldı. Her iki takımdan da derbi göndermeleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Fenerbahçeli Dusan Tadic basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar…

“DERBİLERDE GÖZLERİMİN RENGİ DEĞİŞİR”

Bir arkadaşının kendisine ‘Derbilerde gözlerinin rengi değişiyor' dediğini belirten Tadic, Kariyerimde çok fazla büyük derbi maçlarına çıktım. Böyle maçlarda ekstra motive oluyoruz. Takım arkadaşlarımdan birisi, 'Derbilerde gözlerinin rengi değişiyor' demişti. Bu tip maçlarda çok fazla efor sarf etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“SAKATLIKTAN EN ÇOK ÇEKEN TAKIMLARIZ”

Hem Beşiktaş’ın, hem de kendilerinin sakatlıklardan çok çektiklerini belirten Tadic, "Beşiktaş'ın da sakatlık problemleri var. Hem biz hem Beşiktaş sakatlıktan en çok çeken takımlarız, diğer takımlarda bu kadar sakatlıklar yok. Elbette onlar da sahada en iyisini yapmaya çalışacaklar, bizim gibi... İki takım da galibiyet isteyecektir. Güzel, ilginç bir maç olacak. Bizim için çok önemli bir maç” dedi.

Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.