‘EGO CEPTE’ ARIZALANDI

‘EGO CEPTE’ ARIZALANDI

Binlerce Ankaralının hayatında büyük kolaylık sağlayan EGO Cepte uygulaması 3 gündür arızalı. Bu durum Başkentlilerde kafa karışıklığına neden olurken EGO yetkilileri ise problemin en kısa zamanda düzeleceği yönünde bilgi verdiler.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Akıllı telefonların artmasıyla birlikte EGO otobüslerinin yer, durak ve güzergah bilgilerini içeren EGO Cepte uygulaması da Ankaralılar tarafından kullanılmaya başladı. Kullanılacak otobüslerin beklenilecek durağa ne kadar süre içerisinde geleceğiyle ilgili bilgilerin yer aldığı uygulama Ankaralıların hayatında büyük kolaylıklar sağlıyor. Ancak uygulama son üç gündür arızalı. Uygulama, bazı güzergâhlarda durak numarası hatası verirken, bazı otobüslerin durağa gelme saatiyle ilgili olarak yanlış bilgiler veriyor. Bu durum ise vatandaşlarda kafa karışıklığına neden oluyor.
ONLARCA DAKİKA DURAKTA BEKLİYORUZ
Konuyla ilgili gazetemize konuşan Halil isimli vatandaş, otobüsün durağa kaç dakika içerisinde geleceğiyle ilgili bilgi alamadıklarını söylerken şöyle devam etti: “EGO Cep uygulamasından otobüsün kaç dakikaya durağa geleceğine bakıp ona göre durağa çıkıp, bekliyorduk. Ancak uygulamanın bozuldu, bu sürelere bakamıyoruz. Böylece otobüsü kaçırmamak için erkenden durağa geliyoruz ve onlarca dakika durakta beklemek zorunda kalıyoruz. Yetkililerden bir an önce problemin çözülmesini bekliyoruz.
OTOBÜSLER KALDIRILDI ENDİŞESİ
Bekledikleri otobüs numaralarını EGO Cep’te bulamadıklarını söyleyen Abdullah isimli vatandaş ise şunları söyledi: “EGO Cep uygulamasını sürekli kullanıyorum ve büyük bir kolaylık sağlıyor ancak son üç gündür uygulama çalışmıyor. Arızanın olduğu ilk gün beklediğim otobüsü uygulamada göremeyince otobüs hattan kaldırıldı endişesine kapıldım. Durakta biraz bekledikten sonra otobüs gelince anladım ki uygulama bozulmuş. Uygulama büyük kolaylık yetkililerden biran önce çözüm bekliyoruz.
EGO YETKİLELERİNDEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili sorularımızı cevaplandıran EGO yetkilileri, söz konusu uygulamada son üç gündür hata olduğunu söylerken, uzmanların problemin çözümüne yönelik çalıştıklarını ve en kısa zamanda sorunun giderileceğini ifade ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum