Ekmek Parası

Ekmek Parası

Abdi İpekçi Parkı’nda kağıt mendil satarak geçimini sağlamaya çalışan kadının soğuk havada ekmeğini yerken ki görüntüsü vatandaşları etkiledi ve kadından mendil satın aldılar.

Soğuk kış günlerinde ekmek parası kazanmak için mendil satan kişilere vatandaşlar destek oluyor. Abdi İpekçi Parkı’nda kağıt mendil satan bir kadının soğuk havada ekmeğini yerken oluşturduğu görüntü karşısında vatandaşlar etkilendi. Kadından kağıt mendil satın alan vatandaşlardan bir tanesi, “Dilencilere saygım yok ancak kağıt mendil gibi bir şeyler satarak para kazanmaya çalışanlara saygı duyuyorum.

İnsanlar da böyle düşünmeli ve bu kişilerden alışveriş yaparak destek olmalılar” dedi. Parklarda kağıt mendil satanlara destek olan insanlar bu kişilerin bir emek harcadığını düşünüyor. Duygu sömürüsü yaparak gelir sağlamaya çalışan dilencilere kayıtsız kalan vatandaşlar bunların her geçen gün artmasından da rahatsızlık duyuyor. Dilencilere duyarsız olan vatandaşlar ekmek parası kazanmak için kağıt mendil satanlardan alışveriş yaparak onlara destek oluyor.


HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.