EKMEK TEKNELERİ KÜL OLDU

EKMEK TEKNELERİ KÜL OLDU

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı’nda sabaha karşı bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yaklaşık 250 işyeri ve bir mescit yandı. Ekmek teknelerini yangında yitiren işyeri sahipleri, yetkililerden yardım istiyor.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Keçiören’de bulunan Osmanlı Halk Pazarı’nda sabaha karşı yangın çıktı. Yangında yaklaşık 250 işyeri ve bir mescit yandı. İşyerleri yanan vatandaşlar, yetkililerin kendilerine yardım etmesini talep ettiler.

35 ARAÇ VE 108 PERSONELLE MÜDAHALE EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi,  “Yangınla ilgili sabaha karşı saat 04.28’de ihbar geldi. Ankara İtfaiyesi olarak saat 04.33’te, yani 5–6 dakika içerisinde toplam 35 araç ve 108 personelle yangına müdahale edildi” dedi.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

250 işyeri yanan yangınla ilgili ekiplerin yoğun bir çaba gösterdiğini belirten Sipahi, “Yangının pazaryerinin etrafında bulunan konutlara da sıçramaması için büyük çaba verildi. Kontrol altına alınan yangınla ilgili soğutma çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

CAN KAYBI VE YARALI BULUNMADIĞI BELİRTİLDİ

Halk Pazarı’nın iç bölümünde güvenlik elemanlarının bulunmaması nedeniyle kapıların kırılarak yangına müdahale etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Celil Sipahi, olayda can kaybı ve yaralı bulunmadığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, ilk belirlemelere göre, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğinin tahmin edildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.