Elektrik kesintisi alarmı: Bugün Ankara’nın bazı ilçeleri karanlıkta kalacak!
Başkentte bugün planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Başkent EDAŞ ekiplerinin bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Akyurt, Mamak, Keçiören, Yenimahalle ve birçok ilçede elektrik, saatleri değişen aralıklarda kesilecek.
Ankara’da elektrik dağıtım altyapısının güçlendirilmesi ve arıza risklerinin azaltılması amacıyla planlı kesintiler sürüyor. 9 Kasım Pazar günü sabah saatlerinden itibaren başlayacak kesintiler, akşam saatlerine kadar bazı ilçe ve mahallelerde etkili olacak.
AKYURT VE KEÇİÖREN’DE UZUN SÜRELİ KESİNTİ
Akyurt’ta 09.15 – 17.15 arasında Zübeyde, Postacı, Prof. Dr. Semih Kandilci, Konutlar, Zambak ve Küçük Büğdüz bölgeleri elektriksiz kalacak. Keçiören’de ise farklı mahallelerde 10.00 ile 18.00 arasında kademeli kesintiler uygulanacak.
KIRSAL İLÇELERDE TAM GÜN ENERJİ KESİNTİSİ
Ayaş, Evren, Kızılcahamam, Gölbaşı, Elmadağ ve Polatlı’da 09.00 – 17.30 arasında bakım çalışmaları nedeniyle kırsal alanlar ve bazı yerleşim bölgelerinde kesintiler yaşanacak.
Yetkililer, vatandaşlardan kesinti saatlerine göre önlem almalarını, elektronik cihazlarını prizden çekmelerini ve buzdolabı kapaklarını mümkün olduğunca kapalı tutmalarını istedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.