Elmadağ’da Karacahasan-Akçaali bağlantı yolunda kapsamlı çalışma sürüyor
Elmadağ Belediyesi, Karacahasan ile Akçaali mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda doğal gaz hattının etkilediği bölgelerde yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.
Elmadağ Belediyesi, Karacahasan ve Akçaali mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlattığı yol iyileştirme çalışmalarını yoğun şekilde yürütüyor. Yol güzergâhındaki doğal gaz hattının geçtiği alanlarda zemin bozulmaları nedeniyle başlatılan düzenlemelerde, asfalt kırığı kullanılarak yol güçlendiriliyor ve sürücüler için daha güvenli, konforlu bir ulaşım sağlanıyor.
Yol iyileştirme faaliyetleri, Elmadağ Belediyesi ekipleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, çalışmaların sürdüğünü belirterek, emeği geçen tüm Büyükşehir ve belediye personeline teşekkürlerini iletti. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor ve bölgedeki ulaşım aksaklıklarının azaltılması hedefleniyor.

Başkan Aşkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, doğal gaz hattının etkilediği bölgelerde yürütülen iyileştirme faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Karacahasan-Akçaali yolunda asfalt kırığıyla yapılan güçlendirme çalışmalarının Elmadağ Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla devam ettiğini ifade etti.
Asfalt kırığı ile güçlendirilen yolun, araç ve yaya trafiği için güvenli bir hale getirildiği bildirildi. Başkan Aşkın, yol kullanıcılarının konforlu ulaşım sağlayabilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Projenin tamamlanmasının ardından Karacahasan ile Akçaali mahalleleri arasındaki ulaşımın daha hızlı ve güvenli olması bekleniyor.
Karacahasan Mahallesi ile Akçaali Mahallesi bağlantı yolunda, doğal gaz hattının geçtiği bölgelerde asfalt kırığı ile iyileştirme çalışmaları, Elmadağ Belediyemiz ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin ortak çalışmasıyla devam etmektedir. Emeği geçen tüm… pic.twitter.com/kyLKze1ByS
— adem barış aşkın (@Adembarisaskin) December 3, 2025
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.