Emekli Polis Dehşeti: Eşi ve İlçe Başkanını Katletti

Emekli Polis Dehşeti: Eşi ve İlçe Başkanını Katletti

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde yaşanan silahlı saldırı, iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde yaşanan silahlı saldırı, iki kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Emekli polis olduğu öğrenilen A.Y., önce evinde tartıştığı eşine, ardından da MHP Karapürçek İlçe Başkanı Mustafa Hıraç’a silahla ateş açtı.

İddiaya göre A.Y. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine tabancasını kullanan A.Y., eşini ağır yaraladı. Olayın ardından evden ayrılan şüpheli, Şehit Selim Gedik Caddesi üzerinde bulunan emlak ofisine giderek Mustafa Hıraç’a silahla ateş etti. Başından vurulan Hıraç olay yerinde ağır yaralandı.

İhbar üzerine her iki adrese de polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, kadının ve Mustafa Hıraç’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından emniyete giden A.Y.’nin teslim olduğu öğrenilirken, yaşanan çifte cinayete ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.