Emirdağ'da lastik değiştiren 2 kişi tırın çarpması sonucu öldü

Emirdağ'da lastik değiştiren 2 kişi tırın çarpması sonucu öldü

Afyonkarahisar Emirdağ'da iki kişi lastik değiştirdikleri sırada talihsiz bir kazaya kurban gitti! 2 kişi yol kenarında lastik değiştirirken TIR çarptı; ikisi de yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde iki kişi lastik değiştirdikleri sırada talihsiz bir kazaya kurban gitti! 2 kişi yol kenarında lastik değiştirirken TIR çarptı; ikisi de yaşamını yitirdi. 

Ajanslara düşen haberlere göre, Vural Adar'ın (49) kullandığı 16 ARV 605 plakalı tırın lastiği Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Topdere mevkisinde patladı. Adar, Emirdağ ilçesinde çalışan lastik tamircisi Bayram Yaşlı'yı (38) çağırdı.

Aracını tırın arkasına park edip yola 2 duba koyarak işaretleme yapan Yaşlı, tır sürücüsü Adar ile aracın lastiğini değiştirmeye başladı. Bu sırada yoldaki duba ve işaretlemeyi fark etmeyen M.Ç. idaresindeki 03 VY 440 plakalı tır, tamir aracıyla birlikte Adar ve Yaşlı'yla çarptı.

Adar ile Yaşlı, olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İncelemenin ardından cenazeler morga kaldırıldı. Tır sürücüsü M.Ç jandarma tarafından gözaltına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.