En fazla cezayı alacak isim belli oldu!

En fazla cezayı alacak isim belli oldu!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve olayların da beraberinde geldiği maçın ardından gözler cezaların nasıl belirleneceğine çevrildi. İşte ayrıntılar...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve olayların da beraberinde geldiği maçın ardından gözler cezaların nasıl belirleneceğine çevrildi. Spor hukukçusu Ebrar Efkan Bilgiç'in açıklamalarına göre, en yüksek cezayı alması beklenen isim ise Egemen Korkmaz.

haber1-008.jpg

Fenerbahçe oyuncusu İrfan Can'a yönelik saldırı fiili nedeniyle Egemen Korkmaz'ın, Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 5 ile 10 maç arası soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 45 ile 90 gün hak mahrumiyeti cezası alması muhtemel görünüyor.

foto2-001.jpg

Egemen Korkmaz'ın durumuyla ilgili iddialar arasında, daha önce Fenerbahçe forması giymiş olması ve şu an Trabzonspor'da yardımcı antrenörlük yapması da yer alıyor.

foto3.jpg

İrfan Can Eğribayat ise sosyal medya hesabından Egemen Korkmaz'a yönelik sert tepkisini dile getirdi. Kendisine saldıran Korkmaz'ı, Fenerbahçe forması giymiş olmasına rağmen Trabzonspor'da görev yaparken ihanet etmekle suçladı ve bu tür davranışların insanlıkla bağdaşmadığını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.