Engin Altan Düzyatan'dan Anlamlı Proje!

Engin Altan Düzyatan'dan Anlamlı Proje!

Engin Altan Düzyatan'ın üretimini ve yönetmenliğini üstlendiği belgeselin, Aralık ayında Dubai'de gerçekleşen iklim değişikliği zirvesi COP28'deki tanıtım etkinliğinin ardından İstanbul'da Feriye Sineması'nda ilk gösterimi yapıldı.

Başarılı aktör Engin Altan Düzyatan'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği "Sen De Fark Et" belgeseli, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yarattığı sorunlara dikkat çekiyor. Düzyatan, sosyal sorumluluk alanında anlamlı projeler geliştirmeye devam ediyor. Ünlü aktör, son projesi olan "Sen De Fark Et" belgeselinde, dünyanın doğal kaynaklarını kirleten plastik atıkların ve mikroplastik tehlikesinin önemine vurgu yapıyor.

Engin Altan Düzyatan'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği belgeselin Aralık ayında Dubai'de gerçekleşen iklim değişikliği zirvesi COP28'deki lansmanının ardından İstanbul'daki ilk gösterimi Feriye Sineması'nda yapıldı. Tayland, Malezya, Filipinler, Japonya, İngiltere ve Türkiye'de çekimleri gerçekleştirilen ve dört yıl süren belgeselin ana sponsorluğunu Socar Türkiye üstlendi. Belgesel, toplam 90 dakika süren ve "Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür" ilkesiyle daha temiz bir geleceğe adım atmanın önemini vurguluyor.

whatsapp-image-2024-04-17-at-22-47-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.