Epic Games herkesin sevdiği iki oyunu ücretsiz veriyor: 2 Kasım - 9 Kasım 2023

Epic Games herkesin sevdiği iki oyunu ücretsiz veriyor: 2 Kasım - 9 Kasım 2023

Dünyanın en çok tercih edilen dijital oyun dağıtıcılarından olan Epic Games, kullanıcılarını mutlu eden bir haberle geliyor. Şirket, herkesin sevdiği iki oyunu ücretsiz veriyor. İşte detaylar…

Epic Games, rakiplerine göre verdiği ücretsiz oyunlarla popüler haline gelmiş durumda. Her hafta birçok oyunu ücretsiz olarak oyuncularına dağıtan şirket, oyuncularına ücretsiz olarak vereceği oyunu açıkladı. Yakın zamanda 500 milyon kullanıcıya ulaşan Epic, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor.

Yükselen dolar kuruyla birlikte Türk oyuncuların yüzü bir nebze olsun düşse de Epic Games, oyuncuların dostu olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların sevgilisi haline gelmiş durumda. İşte, Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunlar...

haber1-006.jpg

F.I.S.T.: FORGED IN SHADOW TORCH

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, 2021 yılında TiGames tarafından geliştirilen ve Bilibili tarafından yayınlanan bir Metroidvania aksiyon oyunudur. Oyun, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows ve Nintendo Switch platformları için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, hayvanların yaşadığı Torch City'yi altı yıl önce işgal edip kolonileştiren Makine Ordusu'na (Machine Legion) karşı savaşan eski asker Rayton'ın hikayesini anlatıyor.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-6400-AMD FX 8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960-AMD Radeon R9 280

Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

haber2-001.jpg

TURNİP BOY COMMİTS TAX EVASİON

Turnip Boy Commits Tax Evasion, 2021 yılında Snoozy Kazoo tarafından geliştirilen ve Graffiti Games tarafından yayınlanan bir aksiyon-adventure video oyunudur.

Oyun, vergilerini ödemeyi ihmal ettiği için evinden kovulan bir şalgam olan Turnip Boy'un hikayesini anlatıyor. Turnip Boy, borcunu ödemek için bir maceraya atılır ve yolculuğu sırasında yolsuz bir sebze hükümetini devirmeye çalışır.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: 1.2GHz Intel Core i5

Bellek: 1 GB RAM

Ekran Kartı: DirectX 10

Depolama: 600 MB kullanılabilir alan

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.