Epic Games toplam değeri 775 TL olan iki oyunu ücretsiz veriyor: 26 Ekim-2 Kasım 2023

Epic Games toplam değeri 775 TL olan iki oyunu ücretsiz veriyor: 26 Ekim-2 Kasım 2023

Dünyanın en çok tercih edilen dijital oyun dağıtıcılarından olan Epic Games, kullanıcılarını mutlu eden bir haberle geliyor. Şirket, toplam değeri 775 TL olan iki oyunu ücretsiz veriyor. İşte detaylar…

Epic Games, rakiplerine göre verdiği ücretsiz oyunlarla popüler haline gelmiş durumda. Her hafta birçok oyunu ücretsiz olarak oyuncularına dağıtan şirket, oyuncularına ücretsiz olarak vereceği oyunu açıkladı. Yakın zamanda 500 milyon kullanıcıya ulaşan Epic, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor.

Yükselen dolar kuruyla birlikte Türk oyuncuların yüzü bir nebze olsun düşse de Epic Games, oyuncuların dostu olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların sevgilisi haline gelmiş durumda. İşte, Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunlar...

haber1-008.jpg

TANDEM: A TALE OF SHADOWS

2023 yılında Snail Games'in yayınladığı, bağımsız bir 2D platform macera oyunudur. Oyunun geliştirilmesi, Çinli bağımsız oyun geliştiricisi Wukong Interactive tarafından yapılmıştır.

Oyunun hikayesi, iki karakterin, bir gece yarısı gizemli bir olayla karşılaşmasıyla başlar. Bu olay, iki karakteri birbirine bağlar ve onları bir dizi gizemli olayı çözmek için birlikte çalışmaya zorlar.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: Intel Core i5-7600K

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 670

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

haber2-006.jpg

THE EVİL WİTHİN 2

The Evil Within 2, Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan 2017 yapımı bir hayatta kalma korku video oyunudur. 2014 yapımı The Evil Within'in devamı niteliğindedir.

The Evil Within 2 GIF by Bethesda

Oyunun hikayesi, ilk oyunun sonunda Sebastian Castellanos'un kızı Lily'nin kaybolmasıyla başlar. Sebastian, Lily'nin STEM adlı bir sanal gerçeklik sisteminin içinde olduğunu keşfeder ve onu kurtarmak için STEM'in içine girer.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64-bit

İşlemci: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 / AMD HD 7970

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.