Epic Games muhteşem o iki oyunu ücretsiz verecek: 19-26 Ekim 2023

Epic Games muhteşem o iki oyunu ücretsiz verecek: 19-26 Ekim 2023

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuların sevgisini kazanan dijital oyun platformu Epic Games, 19-26 Ekim 2023 tarihleri arası herkesin sevdiği 2 oyunu oyuncularına armağan ediyor.

Epic Games, rakiplerine göre verdiği ücretsiz oyunlarla popüler haline gelmiş durumda. Her hafta birçok oyunu ücretsiz olarak oyuncularına dağıtan şirket, oyuncularına ücretsiz olarak vereceği oyunu açıkladı. Yakın zamanda 500 milyon kullanıcıya ulaşan Epic, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor.

Yükselen dolar kuruyla birlikte Türk oyuncuların yüzü bir nebze olsun düşse de Epic Games, oyuncuların dostu olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların sevgilisi haline gelmiş durumda. İşte, Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunlar...

haber1-006.jpg

ETERNAL THREADS

"Eternal Threads" oyunu, 2021 yılında çıkan bir bulmaca-macera oyunudur. Oyunda, 2018 yılında gerçekleşen bir yangında ölen dört kişinin hayatını kurtarmak için zamanda geriye yolculuk yapıyorsunuz. Oyun, her karakterin hayatının farklı bir noktasına odaklanan 12 bölümden oluşuyor. Her bölümde, karakterin hayatını kurtarmak için küçük değişiklikler yapmanız gerekiyor. Örneğin, bir karakterin bir kazadan kaçmasına yardım edebilir veya başka bir karakteri bir tehlikeden kurtarabilirsiniz.

Oyun, karakterlerin hayatlarını kurtarmak için farklı yolların olduğunu gösteriyor. Bazı durumlarda, sadece bir küçük değişikliği yapmak yeterli olabilir. Diğer durumlarda, daha büyük değişiklikler yapmanız gerekebilir. Oyun ayrıca, zaman yolculuğunun doğası hakkında da bazı düşündürücü sorular soruyor. Oyunun piyasa değeri ise 129 TL.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)

İşlemci: AMD FX 6300 X6 / Intel Core i5-3570K

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: 2 GB VRAM, Radeon 7870 / GeForce GTX 660

DirectX: Sürüm 11

haber2-004.jpg

THE EVİL WİTHİN

"The Evil Within" oyunu, 2014 yılında çıkan bir psikolojik korku oyunudur. Oyun, Sebastian Castellanos adında bir dedektifi takip ediyor. Castellanos, bir seri cinayet soruşturması sırasında bir akıl hastanesine çağrılır. Hastaneye vardığında, hastanenin korkunç bir sırrı keşfeder: Yeraltı labirentlerinde yaşayan, dehşet verici yaratıklar tarafından musallat edilen bir dünya.

Oyun, Resident Evil ve Silent Hill gibi klasik korku oyunlarından ilham alıyor. Oyuncular, Castellanos'un kontrolünü ele geçiriyor ve onu hastanenin karanlık ve tehlikeli koridorlarında yönlendiriyor. Oyuncular, yaratıklardan kaçmak, bulmacaları çözmek ve hayatta kalmak için silahlar ve diğer eşyaları kullanmalıdır. Oyunun piyasa değeri ise 179 TL.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1

İşlemci: i7

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GTX 460

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.