Erbakan son noktayı koydu: AK Parti ile ortaklık ihtimali yok

Erbakan son noktayı koydu: AK Parti ile ortaklık ihtimali yok

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Gaziantep ziyareti sırasında düzenlediği basın toplantısında, "Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor" dedi.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Gaziantep ziyareti sırasında düzenlediği basın toplantısında, partisinin 31 Mart seçimlerine ilişkin stratejilerini ve hedeflerini açıkladı. Erbakan, partisinin seçimlere kazanmak amacıyla girdiğini vurgulayarak, "Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz" dedi.

1-008.jpg

AK PARTİ’YE YANIT

Gaziantep'te bulunan Yeniden Refah Partisi'nin il başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Erbakan, partisinin Türkiye genelindeki artan ilgi ve üye sayılarına dikkat çekti. Son 6 ayda üye sayılarının yüzde 80 arttığını belirten Erbakan, büyümenin partilerine duyulan güvenin bir yansıması olduğunu ifade etti. Partisinin ekonomik sıkıntılar ve adaletsizliklerle mücadele edeceğini vurgulayan Erbakan, milletin yeniden ahlaklı belediyecilik anlayışını hakim kılacağını söyledi.

AK Parti'den gelen eleştirilere de yanıt veren Erbakan, seçimlere girme hakkı olan her parti için eşit şartlar sağlanması gerektiğini savundu. Erbakan, "Böyle bir yaklaşım partilere ve seçmene karşı uygun bir yaklaşım değildir. Ahlaklı belediyeciliği yeniden hakim kılmak için seçime giriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.