Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'yi Ne Zaman Çekecek?

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'yi Ne Zaman Çekecek?

İlk meclis toplantısını yapan Beşikçioğlu, gözünü odaklı projelerini tek tek hayata geçirecek. Önemli bir tiyatro sahnesine de liderlik eden Erdal Beşikçioğlu'ndan hayranları Behzat Ç.'nin yeni sezonunu bekliyor.

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen usta aktör Erdal Beşikçioğlu'nun fenomen dizi Behzat Ç.'nin yeni sezonu ne zaman geleceği merak konusu olmuştu. Yerel seçimler öncesi herkesi şaşırtan bir karar alarak #EtimesgutBelediyeBaşkanı adayı olan ve %56,57 oy oranı ile başkan seçilen değerli aktör Erdal Beşikçioğlu, bir yandan mesleğine de devam ediyor. İlk meclis toplantısını yapan Beşikçioğlu, gözünü odaklı projelerini tek tek hayata geçirecek. Önemli bir tiyatro sahnesine de liderlik eden Erdal Beşikçioğlu'ndan hayranları Behzat Ç.'nin yeni sezonunu bekliyor.

whatsapp-image-2024-04-13-at-23-23-35.jpeg

BluTV'de 2. Sezonu 7 Aralık'ta seyirciyle buluşan 'Bir Şehir Hikayesi: Behzat Ç.'nın devamıyla ilgili anlaşmalar ünlü aktör başkanlığa aday olmadan önce yapılmıştı. Erdal Beşikçioğlu da röportajlarında konuyla ilgili soruya "Diziyi Etimesgut sokaklarında halkla beraber gezeceğiz, halktan yardım ile oyuncular seçeceğiz" açıklamasını yapıyor. Gelen ilk haberler, dizinin çekimlerinin sonbaharda yapılacağı yönünde...


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.