Eryaman’da Fuhuş Operasyonu

Eryaman’da Fuhuş Operasyonu

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eryaman'da son dönemde inşa edilen rezidansları fuhuş amaçlı kullanan şahıslara operasyon düzenledi. 12 kişi "fuhşa teşvik" suçuyla gözaltına alındı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara'da düzenlenen operasyonda "fuhşa teşvik ve aracılık" yaptığı iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi'nde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, emlakçılık adı altında lüks rezidanslarda günübirlik ev kiralayan şahısları, fuhşa teşvik ve aracılık ettiği gerekçesiyle fiziki takibe aldı. Takip sonucu ekipler, S.Ö, G.G, Ş.Ç, N.G, A.İ, M.İ, İ.D, S.Y, Y.E.D. ve A.Ö'nün adreslerinde arama yaptı.

KULLANANLARA CEZAİ İŞLEM

Aramada bir ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 24 fişek, 6 av tüfeği kartuşu, 4 otomobil plakası ve 2 kurusıkı tabanca ele geçiren ekipler, fuhşa teşvik, aracılık ve yer sağladığı iddiasıyla 12 kişiyi gözaltına aldı. Arama esnasında şüphelilerin kiraladıkları evleri kullanan 8 erkek ile 8 kadına cezai işlem uygulandı.

2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden fuhuş operasyonuyla ilgili şu açıklama yapıldı: Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce, 02.02.2016 günü yapılan ihbar üzerine Eryaman’daki bir sitede bazı dairelerde fuhuş yapıldığı, fuhşa yer temini ve aracılık yapıldığı ve bu dairelerin günlük kiraya verilerek ticari olarak vergi kaçırılmakta olduğunun tespit edilmesinden sonra 23.02.2016 günü yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheli şahıs 25.02.2016 günü saat 12.00’ da Ankara Batı Adliyesine sevk edilmiş, Şüpheli A.Ö. ve Ş.Ç. savcılık tarafından serbest bırakılmış ve diğer 10 şüpheli şahıs tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. Şüpheliler G.G., İ.D., S.Ö., S,Y., A.İ. ve Y.E.D. tutuklanmış, şüpheliler N.G., S.E., M.İ. ve L.Y. isimli şahıslar serbest bırakılmışlardır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.