Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ile iki çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Olayda aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ile iki çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Olayda aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
Olay, öğle saatlerinde Tepecik Mahallesi Devlet Hastanesi Sokağı’nda bulunan 5 katlı binanın bir dairesinde meydana geldi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Daireye giren ekipler, bir kişiyi iple asılmış halde bulurken, eşi ve iki çocuğunun ise bıçaklanarak yaşamını yitirdiğini belirledi. Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Olayın ardından polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, yaşanan olay nedeniyle ilçede büyük üzüntü ve şaşkınlık yaşandığını belirterek, ilçede ilk kez böyle bir olayla karşılaşıldığını ifade etti.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.