Eskişehir'de "kız arkadaş" tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, kız arkadaş meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi tabancayla vurularak yaralandı. Polis, olay yerinden yaya olarak kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.
Olay, Çankaya Mahallesi Çaba Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki taraf arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs, yanındaki silahla ateş açtı. Mermilerin hedefi olan 26 yaşındaki Hasan M., sağ bacağından vurularak kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan ise olayın hemen ardından sokak aralarında yaya olarak izini kaybettirdi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağ bacağından yaralanan Hasan M., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta yaptıkları aramalarda bir adet çekiç ve üç adet boş mermi kovanı ele geçirerek incelemeye aldı. Bu arada, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen şüphelinin kaçış anı, çevredeki bir evin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Güvenlik güçleri, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.