Eskişehir'de serinlemek için girdiği gölette can verdi

Eskişehir'de serinlemek için girdiği gölette can verdi

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla Sakaryabaşı göletine giren 19 yaşındaki Yusuf Kızılkaya, boğularak hayatını kaybetti.

Sıcak havadan bunaldığı için arkadaşlarıyla bölgeye giden Kızılkaya, suya girdikten kısa bir süre sonra çırpınmaya başladı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gölette yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda Yusuf Kızılkaya’nın cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan gencin cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Yaşanan acı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.