Esra Erol'da flaş gelime: Özgür canlı yayına bağlandı

Esra Erol'da flaş gelime: Özgür canlı yayına bağlandı

Esra Erol'a başvuran Emine Yıldız, kardeşi Şerife'yi aramak için canlı yayına geldi. Şerife ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Sevgilisi olduğu iddia edilen Özgür yayına bağlanarak sorulara cevap verdi. İşte detaylar:

Esra Erol'da gündeme gelen Şerife'nin kaybı cinayet şüphelerini akıllara getirdi. Kardeşini aramaya gelen Emine Yıldız, Esra Erol'dan yardım istedi.

12 Kasım'da Karaman'da kaybolan Şerife'den hala haber alınamıyor. İki çocuk annesi Şerife, 3 yıl önce başka birinin ölümüne şahit olmuş. Bu nedenle, Emine, kardeşi Şerife'nin öldürüldüğünden şüpheleniyor.

"CİNAYETE ŞAHİT OLMUŞ"

Emine, "Şerife, 3 yıl önce bir cinayete şahit olmuş. Mahkemede de şahitlik yapmış. Sonra o katil hapisten çıkmış. O hapisten çıktığından beri Şerife ortada yok" dedi.

Canlı yayına bağlanan Şerife'nin oğlu Orhan, "Birliktelik yaşadığı biri varmış Özgür adında. Bizim kendisiyle çok iletişimim yok. Öğrendiklerimize göre bu Özgür, kadın cinayeti işlemiş. Hapse girince ayrılmışlar. Duyduğuma göre de Özgür hapisten çıkmış. Bu yüzden kaybı şüpheli geliyor." ifadelerini kullandı.

habe-ric.jpg

ÖZGÜR CANLI YAYINA BAĞLANDI

58 yaşındaki Şerife Berişol, 12 Kasım'dan itibaren bulunamıyor. Emine Yıldız, "Kardeşime Özgür bir şey yapmış olabilir. Kardeşlerimi ben büyüttüm. Annemiz babamızı öldürdü biz küçükken. Zor bir hayatımız oldu" diyerek izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

İddiaların odağındaki Özgür canlı yayına bağlanarak, "Ben Şerife'yi en son cezaevinden çıktığımda gördüm. Daha önce birlikte olduğum kadın kendini bıçaklamıştı. Ben o yüzden girdim. Şerife bana aşıktı. Benimle birlikte olmak istiyordu. Ben istemiyordum.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.