Etimesgut Belediyesi’nden bölgeye iftar çadırı

Etimesgut Belediyesi’nden bölgeye iftar çadırı

Etimesgut Belediyesi depremin 2. günü Kahramanmaraş’ta kurduğu mobil aşevinden Ramazan ayı boyunca depremzede vatandaşlara ve bölgedeki görevlilere iftar ve sahurluk verecek.

Etimesgut Belediyesi ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Aşçı ve yardımcı personel ramazan ayı menülerini belirledi.

6 BİN İLA 8 BİN KİŞİYE YEMEK

12 Şubat ilçesi Aliya İzzet Begoviç Millet Bahçesi içerisinde yer alan belediyenin mobil aşevi sabah, öğle akşam yemeğinin yanı sıra 24 saat çay ve çorba hizmeti sunuyor. Günlük 6 ila 8 bin kişinin yararlandığı mobil aşevi depremzede vatandaşların bir araya gelme noktası haline de geldi. Belediyenin görevli personeli yemek hizmetinin yanı sıra depremzede vatandaşların her türlü yardımına koşuyor. Belediyenin desteğiyle kurulan masal çadırı öğrenci ve öğretmenleri de yemek ihtiyacını belediyenin mobil aşevinden karşılıyor.

ara-002.jpg

AKTİF ÇALIŞMAYA DEVAM

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, mobil aşevinin ramazan ayı boyunca hizmetlerine devam edeceğini belirterek, “Depremin ilk anından itibaren deprem bölgesindeyiz. Nerede ne ihtiyaç varsa gücümüzün yettiğince karşılamaya gayret ediyoruz. Kahramanmaraş’a mobil aşevimizi kurduk. Teknik ekiplerimiz bölgede. İş makinalarımız Hatay’da enkaz kaldırma ve moloz taşıma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayında da mobil aşevimiz aktif olacak. İhtiyaç duyan depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Demirel, Etimesgut’ta da 2 noktada iftar çadırı kurduklarını belirterek, bu yıl hergün yaklaşık 10 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.